MCDONALD'S DEN HOORN HARNASCHPOLDER

Recentebeoordeling


3 sterren uit 122 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Den Hoorn Harnaschpolder. Meer weten? Ontdek meer

23 jul 2024 om 10:05 Eten was koud bezorgd.
21 jul 2024 om 10:00 Alles was koud! Het ligt niet aan de bezorger maar je mag buiten 5 min fietsen dit niet aanbieden.
15 jul 2024 om 18:55 Bestelling is nooit aangekomen
9 jul 2024 om 5:53 Snel en top service
4 jul 2024 om 18:45 eten was koud
2 jul 2024 om 21:05 Cola was helemaal doorgelekt
30 jun 2024 om 22:24 Het was weer koud Echt koud. Patat was slap geen extra saus op mijn hambuger kregen. Hamburger erg hard gebaken kaas was echt leer zo wat geen saus helemaal niks wat lekker was. Echt heel slecht. Zonde van je geld voor koud eten.
27 jun 2024 om 19:07 Bestelling klopte niet en nu krijg ik alleen het geld terug van wat er fout ging, nu heb ik de helft van het eten en kan ik opnieuw bezorgkosten, service kosten en fooi gaan betalen voor wat zij fout hebben gedaan. erg jammer dit.
26 jun 2024 om 22:15 Na twee uur en een kwartier werd de bestelling bezorgd. Wat een balletent. Ze passen doodleuk telkens de bezorg tijd aan. Niet te vertrouwen. .
18 jun 2024 om 18:37 De ketchup van het burger smaakte niet heel lekker en had een gare textuur. Ook de kaas en vlees waren niet heel top. De friet en nuggets waren een beetje koud aangekomen.
14 jun 2024 om 20:59 Meer saus gevraagd niks van gezien en het is lauw alles je het binnen krijg
10 jun 2024 om 18:53 Was snel bezorgd en alles nog heerlijk warm en het smaakte weer heerlijk